PVC дограма с профили VEKAPVC дограма с профили ETEMЦВЕТОВА ГАМА ПРЕДЛАГАНА ОТ VEKAОБКОВЪТ НА ДОГРАМАТА


 

PVC дограма с профили ETEMЧетирикамерната PVC система Q60 
Производител: ЕТЕМ БЪЛГАРИЯ АД
Това е профилна система  клас „А”. Тя се характеризира с класическа дизайнерска линия и отлични технологични параметри. Системата е четири камерна с базова ширина на профилите - 60мм.
Разработена в съответствие със стандартите и изискванията на ЕС, PVC системата Q60 е проектирана да предостави пълен набор от продукти, позволяващи реализирането на надеждни решения за всеки проект. Тя може да се използва както при изграждане на нови сгради, така и при реконструкция на съществуващите такива. Коефициентът на топлопреминаване на прозореца Q60 е Uw = 1,33 W/m2K, а коефициентът на звукоизолация е Rw = 37 db.
Към системата се предлага и алуминиева външна капачка, чрез което може да се постигне голямо цветово разнообразие.

Петкамерната PVC профилна система Q72
Системата  е  клас „А”. Тя е разработена в съответствие с европейските строителни норми.
Производител: ЕТЕМ БЪЛГАРИЯ АД
Това е висококачествена и надеждна система с отлични характеристики. Коефициентът и на  топлопреминаване е Uw = 0,74 W/m2K ,а звукоизолацията  RW = 47 dB. Тя се предлага в разнообразни дървесни имитации, както и в RAL цветове от външната страна при комбинация с алуминиева капачка. PVC системата Q72 е проектирана да предостави пълен набор от продукти, позволяващи реализирането на надеждни решения за всеки проект. Тя може да се използва както при изграждане на нови сгради, така и при реконструкция на съществуващи такива. Това е един оптимален вариант в комбинация цена - качество.
2021, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни
PVC дограма с профили ETEM


Контакти facebook Skype
Варна, ул. „Цоньо Тодоров“ 3
Складова База ОАЗИС
тел.: 052/ 500 531
nekc@abv.bg ; office@nekc.bg